Workshops

Like all creative endeavours photography requires practise, practise and more practise. Why not join me and a few like-minded souls for a day full of inspiration and fun?

Workshop Herfstkleuren Montferland

• Raak vertrouwd met je camera
• Verbeter je gevoel voor techniek, licht en compositie
• Ontwikkel je persoonlijke stijl
• Maximaal 4 deelnemers

Je wordt begeleid in de meer ambachtelijke en technische aspecten van fotograferen, met de nadruk op het leren omgaan met de vaak ongrijpbare weers- en lichtomstandigheden in het herfstige, Montferlandse bos. Deze eendaagse workshop helpt je met het verbeteren van je camera-techniek, gevoel voor compositie, het begrijpen van het licht, en (voor de meer gevorderden) het verder ontwikkelen van je persoonlijke stijl. De kleine groepen van maximaal 4 deelnemers garanderen veel persoonlijke aandacht en één-op-één begeleiding gedurende de dag.

In fotografie bestaat er eigenlijk geen slecht weer, dus ook bij “slecht weer” (regen) gaat de workshop in principe door. Mocht het weer dusdanig slecht zijn dat het bijvoorbeeld wordt afgeraden om aan het verkeer deel te nemen, dan verplaatsen we de workshop naar een alternatieve dag.

Je hoeft niet extreem fit te zijn voor deze workshop, maar vanwege de wandelingen over heuvelachtige, natte paden is deze workshop helaas niet geschikt voor minder validen.

Data: 13 en 14 oktober 2018
Start: 09.30 uur
Locatie: Hotel Ruimzicht; Kilderseweg 19; 7038 EH Zeddam
Prijs: €195,= (inclusief lunch)

Join this workshop